Selecteer een pagina

Team Pepper

Dé coach uit de praktijk.
Jouw zorgteam blijvend vitaal.


Marit Vos: gecertificeerd teamcoach mét een brok ervaring als gespecialiseerde verpleegkundige en auditor

Ik ken de zorg van binnen én van buiten. Mijn ervaring aan zowel de uitvoerende, vragende als toetsende kant neem ik mee als bagage die ik dagelijks inzet in mijn werk als ondernemer gericht op het verbeteren van de zorg. Ik versta en spreek de taal van gezondheidszorgmedewerkers, op zowel operationeel niveau als dat van het management. Ik werkte jarenlang in verschillende ziekenhuizen als gespecialiseerd kinder- en IC-neonatologie verpleegkundige. Daarnaast fungeerde ik als intern auditor. Van deze rollen heb ik van dichtbij ervaren hoe disfunctionele teamprocessen direct en ongewenst invloed uitoefenen op de kwaliteit en veiligheid van zorg.


Mijn aanbod

Je schakelt me in voor coaching op het gebied van duurzame inzetbaarheid, veranderprocessen met  bijbehorende moeheid én het behouden van een gezonde werkdrukbalans. Uiteraard ben ik opgeleid als professioneel coach (ICM), Teamcoach (ICM),  Duurzaam Inzetbaar Potentieel Coach (Knowvium) en Ambitiecoach (Het Ambitiehuis). Toch geloof ik dat diploma’s slechts diploma’s zijn: kwaliteit, intense betrokkenheid, veel levenservaring en een gedreven karakter zijn wat mij betreft minstens net zo belangrijk om met elkaar de klus te klaren.

Deel je uitdagingen

Even samen koffie drinken om te kijken of het klikt? En vrijblijvend sparren over je dagelijkse uitdagingen en/of die van je team?
Bel met 06-15902651 of stuur een e-mail naar marit.vos@teampepper.nl
Ik kijk uit naar je bericht!

team pepper

krachtige brandstof voor duurzame zorg