Selecteer een pagina

Team Pepper

P-power voor verpleegkundigen: méér plezier en prestatie, minder ziekte en frustratie.

(spreek uit in het Engels, P-power, Pepper Power dus. Pepper = peper, is pittig, is vóóruit…)


Kies voor minder werkdruk, een goed functionerend team en méér blijvend werkplezier

Je bent, misschien wel in een ver verleden, de zorg ingestapt omdat je mensen wilde helpen. Maar het lijkt wel alsof dat steeds moeilijker wordt. De ene verandering is nog niet achter de rug of de volgende staat alweer voor de deur. Je ervaart tijdsdruk, werkt in een team dat steeds van samenstelling verandert en hebt last van het structurele personeelstekort waardoor de druk op jouw schouders steeds hoger lijkt te worden. Vraag jij jezelf wel eens af wat voor invloed dit heeft op de kwaliteit en veiligheid van de zorg? Bovendien zie je de kwaliteit, en soms zelfs de veiligheid van de zorg achteruit gaan. Dát had je je toch anders voorgesteld toen je voor de gezondheidszorg koos… Hoe kan je gezond en met plezier je werk blijven doen?

De wereld verandert, en jij?

In een wereld die continu verandert is het soms lastig om in balans te blijven. Ken je die uitdrukking? You can’t stop the waves, but you can learn to surf. Het wil zoveel zeggen als: je kunt veranderingen nu eenmaal niet tegenhouden, maar je kunt wél leren om er zo goed mogelijk mee om te gaan.

Een coach uit de praktijk

Als auditor en gespecialiseerde kinder- en IC neonatologie verpleegkundige, met jarenlange ervaring in de zorg, begrijp ik als geen ander hoe je je voelt. Ook ik heb aan den lijve ondervonden hoe zwaar ons vak kan zijn, zowel fysiek als mentaal. Juist daarom help ik je graag als coach. Een coach uit de praktijk, die je leert om anders met druk om te gaan, constructief het gesprek met leidinggevenden te voeren, je competenties ten volle in te zetten, vitaal te blijven en, dat is misschien nog wel het allerbelangrijkste, blijvend het plezier in je werk terug te vinden.

Even bellen?

Zoek je vrijblijvend een luisterend oor óf ben je al toe aan verandering?
Bel me dan even of lees eerst nog wat meer over mijn achtergrond. Connecten op LinkedIn kan natuurlijk ook.
Ik werk discreet en sta open voor je verhaal.

team pepper

krachtige brandstof voor duurzame zorg